ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ cover

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η Παπαδημητρίου Α.Β.Ε.Ε. είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με έδρα τη Θεσσαλονίκη, που μετρά 40 χρόνια εμπειρίας. Αντικείμενό μας είναι η εισαγωγή, εξαγωγή, εμπορία, αντιπροσωπεία, παραγωγή και επεξεργασία μπαχαρικών, αρωματικών φυτών, πρώτων υλών για τη βιομηχανία τροφίμων και ειδικότερα για τη βιομηχανία επεξεργασίας κρέατος. Με σεβασμό και αγάπη για τον κλάδο, εξασφαλίζουμε την ποιότητα των προϊόντων μας και εξελισσόμαστε με βασικό γνώμονα την διερεύνηση και ικανοποίηση των αναγκών της βιομηχανίας τροφίμων. Βασισμένοι σε διεθνή πρότυπα ποιότητας, παραγωγής και εξυπηρέτησης, προμηθεύουμε με σταθερότητα και συνέπεια τα προϊόντα στους πελάτες μας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Κερδίζοντας την εμπιστοσύνη τους, διατηρούμε μακροχρόνιες σχέσεις και συνεργασίες, μέσω ενός καθαρού, φιλικού και ανοιχτού τρόπου επικοινωνίας.
Facility

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ | ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Η εταιρία μας στεγάζεται σε σύγχρονους ιδιόκτητους χώρους 3.000 τμ στη Βι.Πε.Θ. Σίνδου, στους οποίους, μεταξύ άλλων συμπεριλαμβάνονται ο χώρος παραγωγής, οι αποθήκες εμπορευμάτων, ο έλεγχος ποιότητας, η αίθουσα σεμιναρίων και κουζίνας για την εκπαίδευση και την παρουσίαση νέων προϊόντων.
Το καταρτισμένο προσωπικό μας, εγγυάται την επεξεργασία και διαχείριση των προϊόντων, τη συνεχή διερεύνηση νέων τεχνολογιών και προϊόντων, αλλά και την έγκαιρη και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Οι σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ των εργαζομένων της Παπαδημητρίου Α.Β.Ε.Ε. διαμορφώνουν ένα υγειές εργασιακό περιβάλλον που σίγουρα προβάλλεται στη σχέση με τους συνεργάτες και πελάτες μας.
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ | ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ cover 1
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ | ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ cover 2
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ | ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ cover 3
ΠΟΙΟΤΗΤΑ cover

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Προτεραιότητα της εταιρίας μας αποτελεί η διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων που διαχειρίζεται. Τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας, έχουμε αναπτύξει και εφαρμόσει Σύστημα ∆ιαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ ISO 22000:2005, I.F.S. και HALAL. Η Παπαδημητρίου Α.Β.Ε.Ε. έχει επίσης πιστοποιητικό διάθεσης βιολογικών προϊόντων. Οι μακροχρόνιες συμφωνίες μας με επιλεγμένους οίκους του εξωτερικού και η προσεκτική αξιολόγηση των προμηθευτών μας, επιτυγχάνουν την κατάταξη των προϊόντων μας σε υψηλά ποιοτικά επίπεδα, που συμβαδίζουν με τις απαιτήσεις των πελατών μας.

ΤΜΗΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Η σύγχρονη βιομηχανία τροφίμων είναι ένας τομέας που απαιτεί τη δική μας εγρήγορση και βελτίωση. Έχοντας σαν στόχο να βρισκόμαστε στο επίκεντρο των εξελίξεων, στo εργαστήριo μας πραγματοποιούνται συνεχείς έρευνες για νέα προϊόντα, νέα τεχνολογικά μέσα και εξελιγμένες διαδικασίες παραγωγής.
ΤΜΗΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ cover