ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ cover

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η Παπαδηµητρίου Α.Β.Ε.Ε. είναι µια οικογενειακή επιχείρηση µε έδρα τη Θεσσαλονίκη, που µετρά σχεδόν 50 χρόνια εµπειρίας. Αντικείµενό µας είναι η εισαγωγή, εξαγωγή, εµπορία, αντιπροσωπεία, παραγωγή και επεξεργασία µπαχαρικών, αρωµατικών φυτών, dustings και πρώτων υλών για τη βιοµηχανία τροφίµων και ειδικότερα για τη βιοµηχανία επεξεργασίας κρέατος. Με σεβασµό και αγάπη για τον κλάδο, εξασφαλίζουµε την ποιότητα των προϊόντων µας και εξελισσόµαστε µε βασικό γνώµονα την διερεύνηση και ικανοποίηση των αναγκών της βιοµηχανίας τροφίµων. Βασισµένοι σε διεθνή πρότυπα ποιότητας, παραγωγής και εξυπηρέτησης, προµηθεύουµε µε σταθερότητα και συνέπεια τα προϊόντα στους πελάτες µας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Κερδίζοντας την εµπιστοσύνη τους, διατηρούµε µακροχρόνιες σχέσεις και συνεργασίες, µέσω ενός καθαρού, φιλικού και ανοιχτού τρόπου επικοινωνίας.
Facility

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ | ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Η εταιρία µας στεγάζεται σε σύγχρονους ιδιόκτητους χώρους 4.000 τ.µ. στη Βι.Πε.Θ. Σίνδου, στους οποίους, µεταξύ άλλων συµπεριλαµβάνονται ο χώρος παραγωγής, οι αποθήκες εµπορευµάτων, ο έλεγχος ποιότητας, η αίθουσα σεµιναρίων και κουζίνας για την εκπαίδευση και την παρουσίαση νέων προϊόντων. Το καταρτισµένο προσωπικό µας, εγγυάται την επεξεργασία και διαχείριση των προϊόντων, τη συνεχή διερεύνηση νέων τεχνολογιών και προϊόντων, αλλά και την έγκαιρη και ολοκληρωµένη εξυπηρέτηση των πελατών µας. Οι σχέσεις εµπιστοσύνης µεταξύ των εργαζοµένων της Παπαδηµητρίου Α.Β.Ε.Ε. διαµορφώνουν ένα υγειές εργασιακό περιβάλλον που σίγουρα προβάλλεται στη σχέση µε τους συνεργάτες και πελάτες µας.
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ | ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ cover 1
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ | ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ cover 2
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ | ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ cover 3
ΠΟΙΟΤΗΤΑ | ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ cover

ΠΟΙΟΤΗΤΑ | ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Προτεραιότητά µας αποτελεί η διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων που διαχειριζόµαστε. Τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας, έχουµε αναπτύξει και εφαρµόσει Σύστηµα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίµων σύµφωνα µε τα πρότυπα ΕΝ   ISO 22000:2018, IFS και HALAL. Κατέχουµε επίσης πιστοποιητικό διάθεσης Bio προϊόντων. Οι µακροχρόνιες συµφωνίες µας, µε επιλεγµένους οίκους του εξωτερικού και η προσεκτική αξιολόγηση των προµηθευτών µας, επιτυγχάνουν την κατάταξη των προϊόντων µας σε υψηλά ποιοτικά επίπεδα, που συµβαδίζουν µε τις απαιτήσεις των πελατών µας.

HALAL CERTIFICATE ENG+GR

IFS CERTIFICATE

ISO CERTIFICATE ENG

ISO CERTIFICATE GR

BIO CERTIFICATE ENG+GR

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ | ΒΕΛΤΙΩΣΗ

Η σύγχρονη βιοµηχανία τροφίµων είναι ένας τοµέας ο οποίος απαιτεί τη δική µας εγρήγορση και βελτίωση. Έχοντας σαν στόχο να βρισκόµαστε στο επίκεντρο των εξελίξεων, στo εργαστήριό µας πραγµατοποιούνται συνεχείς έρευνες για νέα προϊόντα, νέα τεχνολογικά µέσα και εξελιγµένες διαδικασίες παραγωγής.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ | ΒΕΛΤΙΩΣΗ cover